Olcay Şahan'dan Ahmet Çakar'a "Derbicik" Cevabı - Son Dakika
Spor

Olcay Şahan'dan Ahmet Çakar'a "Derbicik" Cevabı

Beşiktaş'ın 10 numarası Olcay Şahan, dün akşam oynanan Trabzonspor maçından sonra Ahmet Çakar'a "derbicik" sözleriyle ilgili cevap verdi.

04.05.2015 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Çakar’ın Beşiktaş maçlarının derbi olmadığını “derbicik” olduğunu söylemesi ile ilgili Olcay Şahan, Trabzonspor maçının ardından Beyaz TV mikrofonları yaptığı açıklamayla Ahmet Çakar’a espirili gönderme yaptı.

Olcay Şahan maç sonrasında yaptığı açıklamarda şunları söyledi;

“Güzel bir derbiydi. Pardon Ahmet abi, özür dilerim. Bizim maçlar derbi olarak geçmiyor. İyi bir maçtı. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Şuan çok zor iki virajımız var. Antep ve Akhisar. Ondan sonra Galatasaray derbisi. Aaa pardon, özür dilerim tekrar. Derbicik falan. Önümüzdeki 2 maçı alırsak bütün Türkiye susacak ve sadece derbicik izleyecek. Bütün Türkiye sadece Galatasaray-Beşiktaş maçını izlemek isteyecek. O zaman da derbicik oluyorsa hala şansımıza kalmış. Türkiye’de en iyi futbol oynayan biziz. Ahmet abi kusura bakma. Ahmet abi, derbicik lafıyla belki Sinan abiye takılmak istedi ama sonunda şampiyon olacağız ve biz de Ahmet abiye takılacağız”

İşte o anlar;

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Olcay Şahan'dan Ahmet Çakar'a 'Derbicik' Cevabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement