Öldürülen Ttk Asma İşletme Müdürü Cinel Anıldı - Son Dakika
Yerel

Öldürülen Ttk Asma İşletme Müdürü Cinel Anıldı

Zonguldak'ta bıçaklanarak öldürülen Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Asma İşletme Müdürü Avni Cinel, iş yerinde anıldı.

16.09.2014 13:46

Zonguldak'ta bıçaklanarak öldürülen Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Asma İşletme Müdürü Avni Cinel, iş yerinde anıldı.

Asma İşletme Müdürlüğü önünde Cinel adına yaptırılan anıt önündeki törende, saygı duruşunda bulunulmasının ardından Cinel'in eşi Fatma Cinel anıta karanfil bıraktı.

Maden Mühendisleri Odası (MMO) Zonguldak Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, burada yaptığı konuşmada, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için her yıl Avni Cinel'i andıklarını belirterek, "Meslektaşımızın ölümünün ardından bugüne baktığımızda ortada değişen bir durum var mı? Bunu söylemek güç. Benzer şekilde olmasa bile farklı şekillerde çalışma ortamının barış, hoşgörü ve sevgi içerisinde geçtiğini söyleyemeyiz. Böylesi kazalara bir daha yol vermemek için bu tür etkinlikleri gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Cinel'in oğlu İlker Cinel ise anma törenini düzenleyenlere teşekkür ederek, "Babamın ölümünün üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen hala hatırlanıyor ve anılıyor olması bizim adımıza gerçekten çok güzel. Babamın bizi gördüğünü biliyoruz ve bu şekilde düşünüyoruz" dedi.

Anma törenine Cinel'in ailesi ve yakınları, bazı sendika yöneticileri ile işçiler katıldı.

Cinel, 16 Eylül 2004'te, ocak şeflerine talimat vermek üzere gittiği tertip yazıhanesinden çıktığı sırada, işten çıkartılan maden işçisi Nevzat Aydın'ın bıçaklı saldırısında hayatını kaybetmişti. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öldürülen Ttk Asma İşletme Müdürü Cinel Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement