Oleg Cassini şimdi Metro City'de - Son Dakika
Güncel

Oleg Cassini şimdi Metro City'de

Oleg Cassini şimdi Metro City\'de

Oleg Cassini Türkiye'deki 10'uncu mağazasını iş dünyasının kalbinin attığı Levent'te, MetroCity'de açtı.

25.07.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalnızca abiye koleksiyonlarının yer aldığı mağazanın merkezi lokasyonu sayesinde, çalışan kadınlar şık tasarımlara öğle arasında bile göz gezdirebilir ve hayallerindeki abiyeye kolayca sahip olabilir. Her stile ve her yaşa uygun yüzlerce abiye modelinin bir arada olduğu Oleg Cassini koleksiyonları içerisinden iş yerinde organize edilen şık bir toplantı ya da mesai sonrasındaki bir kokteyl için en şık modelleri seçebilirsiniz. Yoğun çalışma hayatı nedeniyle kendi nişanınız ya da en yakın arkadaşınızın düğünü için elbise bakmaya vaktiniz olmadıysa, yeni mağazayı ziyaret ederek işleri biraz daha hızlandırabilirsiniz. Oleg Cassini koleksiyonuna eklenen yeni modellerle sizi MetroCity mağazasına bekliyor.

Hayranlık uyandıran abiye tasarımlarının yaratıcısı Oleg Cassini, Türkiye'deki 10'uncu mağazasını İstanbul Levent'teki MetroCity alışveriş merkezinde açtı. Yalnızca abiye tasarımlarını yer aldığı mağaza, iş dünyasının kalbinin attığı lokasyonu sayesinde, çalışan kadınların hayallerindeki abiyeye en pratik şekilde ulaşabilmesini sağlayacak. Ana giriş katındaki Oleg Cassini mağazasına siz de öğle arasında ya da mesai çıkında uğrayarak, şık bir kokteyle veya bir davete giyeceğiniz yeni elbisenize, kendi nişanlığınıza veya en yakın arkadaşınızın düğünü için artık seçmeniz gereken o mükemmel abiyeye hızlıca erişebilirsiniz.

Oleg Cassini'nin zengin renkler ile göz alıcı ve hareketli detayların ön planda olduğu tasarımları içerisinde, her stile ve her yaşa uygun yüzlerce abiye modeli bulunuyor. Bu sezon koleksiyonda 3 boyutlu işlemeler, illüzyon etkisi yaratan kumaşlar, kemer ve tüy detayları dikkat çekiyor. Balık ve geniş etekli uzun modellerin yanı sıra dizüstü ve mini modeller de hareketli davetlere uygun alternatifler sunuyor. Oleg Cassini, koleksiyonuna eklenen yeni modelleri ile sizleri de yepyeni mağazasına bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oleg Cassini şimdi Metro City'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement