Ölen Kardeşinin Yüzünün Nakledildiği Adamla Tanıştı - Son Dakika
Dünya

Ölen Kardeşinin Yüzünün Nakledildiği Adamla Tanıştı

Ölen Kardeşinin Yüzünün Nakledildiği Adamla Tanıştı

ABD'de bir kadın, ölen kardeşinin yüzünün nakledildiği adamla tanıştı. Kadın ile yüz nakli yapılan Richard Norris'in karşılaşması sırasında duygusal anlar yaşandı.

29.05.2015 14:46  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de bir kadın, ölen kardeşinin yüzünün nakledildiği adamla tanıştı. Rebekah Aversano adlı kadın ile yüz nakli yapılan Richard Norris'in karşılaşması sırasında duygusal anlar yaşandı. Aversano, Norris'in yüzüne dokundu.

YÜZÜNÜ BAĞIŞLAMIŞTI

Avustralya televizyonu Channel 9'un '60 Minutes Australia' programı tarafından kaydedilen buluşma bu hafta sonu yayınlanacak. Aversano'nun 21 yaşındaki kardeşi Joshua'ya üç yıl önce karşıdan karşıya geçerken bir araba çarpmış, Joshua hayatını kaybetmişti. Maryland'daki ailesi oğullarının yüzünü Richard Norris'e bağışladı.

36 SAATTE DİŞ, ÇENE ve DİL NAKLİ

Virginia'da yaşayan Norris, 1997'de kazayla kendini vurduğunda 22 yaşındaydı. Kazadan sonra tanınmayacak hale gelen yüzü için 30'dan fazla ameliyat geçirdi. Ancak bu ameliyatlarda fazla başarı sağlanamadı.

Aversano ailesinin bağışıyla, Norris yeni bir şans elde etti.

"DOKUNABİLİR MİYİM"

BBCTürkçe'nin haberine göre; Maryland Üniversitesi'nde Mart 2012'de tarihin en zor ameliyatlarından biriyle, Norris'e diş, çene dil kasları ve sinirler nakledildi. Yüz nakli ameliyatı 36 saat sürdü. Şimdi 39 yaşında olan Norris karşılaşma sırasında Rebekah Aversano'ya teşekkür etti. Aversano, "Norris'e önce dokunabilir miyim?" diye sordu. Norris'in yüzüne dokunan Aversano ise daha sonra biraz geri çekildi "Birlikte büyüdüğüm yüz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Ölen Kardeşinin Yüzünün Nakledildiği Adamla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • KAZIM : BİRDE KILIÇTAROGLUNA YÜZ NAKLİ YAPSALAR ÇOK ÇİRKİN BEEEEEEEEEEEEEE 11 52 Yanıtla
  • wos wos: PARASI NEYSE VERCEZ.SELO VE KEMAL E DE BEYİN NAKLİ YAPSINLAR 28 22 Yanıtla
  • WOS WOS: ELIKCISI TETİKÇİSİ. ARSIZI HIRSIZI.TERORISTI MAFYASI. CHP SI MHP SI EY DAGDAKI TEROSTI.VATANSEVERI VATAN HAINI.GELIYORRRRRRRRRR AKP AKP AKP AKP GELIYORRRRRRR GUMBUR GUMBUR GELIYOR. IMPARATOR RECEP TAYYIP ERDOGAN IN PARTISI GELIYOR.IKTIDAR GELIYOR. ULKEMIZIN GURURU GELIYORRRRRR HEEHEHRHEYYYYYYTTTT KISKANANLAR CATLASIN KISKANANLAR CATLASIN 20 23 Yanıtla
  • İbrahim tosun: İnadına Ak parti 14 25 Yanıtla
  • YAŞASIN ŞANLI TÜRK IRKI: Kutsal Kitabımızda Yüz Nakli caiz değildir diye yazıyormu panzehir murat yorumcu kardeşim kitabımız dinimiz kutsal ve moderndir istismarlara gelmiyelim lütfen dinimizde insan öldürmek çpk büyük bir günah veren Allah alır canı ama kafa kesiyorlar SAĞLIK ile Din karıştırılmasın dinimizde sağlıa zarar veren herşey mekruhtur ama bu insana yeni bir hayat yeni bir şans piskolojisi düselmiltir adamın kendini onun gerine koy ondan sonra yorum yaz bizlerde malesef bilmediğimiz her konuya biliyormuş gibi yorum yapma alışkanlığımız var 9 3 Yanıtla
  • ÇOKBILMÏŞBEY: Bu yüz nakli kolay iş değil 7 0 Yanıtla
  • alp: Hay siyasetinizi .. 5 0 Yanıtla
  • cengiz : kazıma ne lazım 2 1 Yanıtla
  • RTE. ESRA: @WOS WOS İçimizdekikeri döktün kardeşim :)))))) KISKANANLAR ÇATLASIN:)))) 0 1 Yanıtla
  • hamsi kafali lazlar: Laz kafası 12DEN SONRA İS TOP EDİYOR ÇALIŞMIYOR 1 0 Yanıtla

Advertisement