Ölen Orman İşçisinin Kaza Sigorta Bedeli Ailesine Teslim Edildi - Son Dakika
Yerel

Ölen Orman İşçisinin Kaza Sigorta Bedeli Ailesine Teslim Edildi

Ölen Orman İşçisinin Kaza Sigorta Bedeli Ailesine Teslim Edildi

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğünde görevli iken bir iş kazası sonrası hayatını kaybeden orman işçisinin 20 bin liralık ferdi kaza sigorta bedeli ailesine teslim edildi.

01.07.2013 14:10

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğünde görevli iken bir iş kazası sonrası hayatını kaybeden orman işçisinin 20 bin liralık ferdi kaza sigorta bedeli ailesine teslim edildi.

İş kazası sonrası hayatını kaybeden merhum orman işçisi Ruhi Olur'un ferdi kaza sigorta bedeli olan 20 bin liralık çek ailesine düzenlenen törenle takdim edildi. Mesai arkadaşları merhum Olur için dua etti.

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Öz Orman İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Ali Bilgin, "Burada aramızdan ayrılan çok değerli kardeşimiz Ruhi Olur'un anısına bir araya gelmiş bulunuyoruz. Tabi isterdik ki bu toplantımızın gerekçesi bir güzelliği, bir mutluluğu paylaşmak olsun. Ama her zaman sevinçleri mutlulukları paylaşamıyoruz. Zaten önemli olan, sevinci paylaşabildiğimiz gibi acılarımızı ve hüzünlerimizi de paylaşmaktır. Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan değerli orman emekçimiz, sevgili kardeşimiz Ruhi Olur'u 14 Nisan 2013 tarihinde geçirdiği bir iş kazası sonucu kaybettik. İş kazaları ve trafik kazaları, ülkemizin acı gerçeği. Maalesef bu kazaları önleyemiyoruz" dedi.

Öz Orman İş Sendikası olarak 28 bini aşkın üyelerinin tamamını grup ferdi kaza sigortası ile sigortaladıklarını ifade eden Bilgin, "Bizim bir düsturumuz var; Üyemizin gülen yüzü, ağlayan gözü olmalıyız. Geride kalan 2 yıllık süreçte, üyelerimizden 17'si, ferdi kaza sigortası teminatına girecek şekilde yaşamını yitirdi. Bunlardan 16'sının sigorta tazminatlarını, merhumların varislerine teslim ettik. Bugün burada 17. ödememizi yapıyoruz. Dileğimiz odur ki, bundan böyle hiçbir üyemizin burnu kanamasın ve biz de bu törenleri yapmak zorunda kalmayalım" diye konuştu.

Bilgin, merhum Ruhi Olur'a Allah'tan rahmet, geride kalan dostları ve orman emekçileri camiasına başsağlığı diledi.

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca ile Erdemli Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman ise orman işçisi Ruhi Olur'u iş kazası sonucu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını

belirterek, bir daha böyle kazaların olmamasını temenni ettiler.

Konuşmaların ardından merhum orman işçisi Ruhi Olur'un 20 bin liralık sigorta bedeli, çek olarak eşi Fatma Olur ve Kızı Semiha Olur'a takdim edildi. Tören sonunda merhum Olur için mesai arkadaşları tarafından dua edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ölen Orman İşçisinin Kaza Sigorta Bedeli Ailesine Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement