Olimpiyat İkincisi Kılıç'a Cumhuriyet Altını - Son Dakika
Yerel

Olimpiyat İkincisi Kılıç'a Cumhuriyet Altını

Olimpiyat İkincisi Kılıç\'a Cumhuriyet Altını

Antalya’nın Korkuteli ilçesinin gururu olan milli güreşçi Tuğba Kılıç’a Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenen "2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları"nda gümüş madalya kazandığı için Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yöneticileri tarafından Cumhuriyet altını hediye edildi.

14.10.2014 11:16

Antalya'nın Korkuteli ilçesinin gururu olan milli güreşçi Tuğba Kılıç'a Çin Halk Cumhuriyeti'nde düzenlenen "2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları"nda gümüş madalya kazandığı için Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yöneticileri tarafından Cumhuriyet altını hediye edildi.

Çin'in Nanjing kentinde düzenlenen "2.Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları"nda ikinci olan milli güreşçi Tuğba Kılıç'a Korkuteli Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yöneticileri tarafından Cumhuriyet altın ile ödüllendirildi. Lise Müdürü Hasan Çakmak, "Olimpiyatlarda ülkemizi, Antalya'mızı ve ilçemizi temsil eden okulumuz öğrencisi milli güreşçimiz Tuğba Kılıç'ı tebrik ediyorum" dedi.

Tuğba Kılıç'a başarılar dileyen Çakmak, "Disiplinli bir çalışma ile gelen bu başarının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Olimpiyat İkincisi Kılıç'a Cumhuriyet Altını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement