Ölmek Üzere Olan Baykuşu Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Ölmek Üzere Olan Baykuşu Kurtardı

Ölmek Üzere Olan Baykuşu Kurtardı

Kastamonu'nun Devrekani İlçesi'nde Alaattin Gemalmazoğlu, yolda yaralı bulduğu baykuşu veterinerde tedavi ettirip sağlığına kavuşmasını sağladı.

12.12.2015 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Devrekani İlçesi'nde Alaattin Gemalmazoğlu, yolda yaralı bulduğu baykuşu veterinerde tedavi ettirip sağlığına kavuşmasını sağladı.

Alaattin Gemalmazoğlu, Taşköprü İlçesi'nde aracıyla seyir halindeyken yol kenarında bir aracın çarpması sonucu yaralandığı tahmin edilen baykuşu gördü. Gemalmazoğlu, baykuşu alıp Devrekani'de veteriner kliniğine götürdü. Ölmek üzere olan baykuş, veteriner Mesut Musaoğlu'nun klinikte yaklaşık 1 hafta uyguladığı tedaviyle yaşama tutundu. Alaattin Gemalmazoğlu, tedavisinin ardından tamamen iyileşmesi için bir süre daha gözetim altında tutulması gereken baykuşun bakımını da üstlendi. Baykuşu işyerinde bir odada tutan Gemalmazoğlu, "Hayvanı ilk gördüğümde öldüğünü sanmıştım. Elime aldığımda ise kalp atışını hissettim. Hemen veterinere götürdüm. Yaklaşık 1 hafta süren tedavisi sonrası şimdi onu çocuk maması ve tavuk ciğeri ile besliyorum. Ona çok alıştım. Doğaya salacağım gün ondan ayrılmak benim için çok zor olacak" dedi. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölmek Üzere Olan Baykuşu Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement