Oltu Belediye Başkanı Ziyrek, Muhtarlarla Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Oltu Belediye Başkanı Ziyrek, Muhtarlarla Tanıştı

Oltu Belediye Başkanı Ziyrek, Muhtarlarla Tanıştı

Oltu Belediye başkanı İbrahim Ziyrek muhtarlarla tanıştı.

11.04.2014 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu Belediye başkanı İbrahim Ziyrek muhtarlarla tanıştı.

Ziyrek, tanışma toplantısında, yerel seçim sonuçlarını değerlendirerek, seçilen muhtarlara hayırlı olmasını diledi.

Yeni döneme girdiklerini ifade eden Ziyrek, "30 mart tarihinden sonra kim oy vermiş kim vermemiş gibi bir ayrım yapılması söz konusu değildir. Oltu sınırları içerisinde herkes bize oy vermiştir gözüyle bakıyorum. İnsanlara gönül gözümüzle bakıyoruz. Partimizin felsefesi budur. Herkes hizmeti ziyadesiyle alacaktır" dedi.

Ne söz verdilerse kademe kademe yerine getireceklerini anlatan Ziyrek, şöyle devam etti:

"Belirli aralıklarla bu toplantılarımız olacak. Bundan sonra disiplinli bir şekilde bir araya gelip, sıkıntılarımızı hoşgörü çerçevesinde halledeceğiz. İmkanlarımızı hizmette sonuna kadar kullanacağız. Önümüzde ki hafta içi sayın İçişleri Bakanımız Efkan Ala Bey Oltu'ya gelecek ve bir toplantı daha düzenleyeceğiz. Biz bunca zaman mecliste bir hemşehrimiz olsun istedik. Biz bir istedik Rabbim iki verdi. İkinin de Ala'sını verdi. Önümüzde ki 4 yıl içerisinde Oltu'ya güzel hizmetler yapacağız. Yüzde 62'lik bir oran bakanımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Bakanımızın geleceği güne kadar köylerinizde eksik gördüğünüz hizmetleri belirleyin. Rabbım birliğimizi dirliğimizi bozmasın."

AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir de büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesiyle köylerin mahalleye dönüştüğünü, artık hizmetleri kaymakamlık birimlerinden değil de belediye birimlerinden alacağını söyledi.

Konuşmaların ardından muhtarların sorunları dinlendi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Oltu Belediye Başkanı Ziyrek, Muhtarlarla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement