Oltu'da Polis Haftası Çeşitli Etkinlikle Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Oltu'da Polis Haftası Çeşitli Etkinlikle Kutlandı

Oltu\'da Polis Haftası Çeşitli Etkinlikle Kutlandı

Polis Teşkilatının 169. Yıldönümü yapılan çeşitli etkinlikler kutlandı.

10.04.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis Teşkilatının 169. Yıldönümü yapılan çeşitli etkinlikler kutlandı. Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası Kutlama Programı sabah saat 09.00'da Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtına İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt tarafından çelenk konulmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından İlçe Emniyet Müdürü Bozkurt, personeliyle birlikte Aslanpaşa Şehitliği ziyaret etti. Şehit Polis mezarlarına İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt ve emniyet mensupları tarafından karanfil bırakılarak dualar edildi.

Daha sonra etkinliklerin devamı için Oltu Efkan Ala Kültür Merkezine geçildi. Efkan Ala Kültür Merkezindeki kutlama programının açılış konuşmasını İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt yaptı. Bozkurt konuşmasında teşkilatın kuruluş amacı hakkında bilgiler verirken "Değişen ve gelişen bir dünyaya adapte olan teşkilatımız devletimiz ve milletimize en iyi hizmeti vermenin çabası içindedir." dedi.

İlçe Kaymakamı Abdullah Şen ise konuşmasında polisin toplum içerisinde göz önünde bulunan meslek gruplarından birisi olması nedeniyle kamu adına görev yapan oldukça hassas ve önemli bir meslek olduğuna vurgu yaptı.

Polis Teşkilatının tanıtımına yönelik bir sinevizyon gösterimi de yapılırken hafta münasebetiyle ilçe genelindeki okullarda düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

Oltu İlçe Emniyet Müdür vekili Mesut Erdem'in okuduğu 'Sakarya' şiiri büyük beğeni topladı. Daha sonra Kültür Merkezinin üst katında kutlama programına katılanlara Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğünce bir ikramda bulunuldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu'da Polis Haftası Çeşitli Etkinlikle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement