Oltulu Boyacılar Filli Boya Kahvaltısında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Oltulu Boyacılar Filli Boya Kahvaltısında Buluştu

Oltulu Boyacılar Filli Boya Kahvaltısında Buluştu

Oltu ve çevre ilçelerdeki boya ustaları, Filli Boyanın düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

16.06.2014 09:12  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu ve çevre ilçelerdeki boya ustaları Filli Boya'nın düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Kahvaltılı toplantıda Filli Boya'nın sektöre son 20 yılda kazandırdığı yenilikler ve ustaların beklentileri konuşuldu.

Keyifli bir sohbet ortamında geçen toplantıya Oltu ve çevre ilçelerden yaklaşık 85 boya ustası katıldı.

Toplantıda; Filli Boya'nın 2001 yılında dünyada ve Türkiye'de aynı anda üretmiş olduğu Alpina Silan tam silinebilir silikonlu iç cephe boyası hakkında kapsamlı bilgi verildi.

Boya ustaları, tüketici ve ustaların ihtiyaçları iyi tespit edilerek boyanın örtücülüğü, renk dayanımı, silinebilirliği, sağlıklı ve ferah ortamların oluşturulması göz önüne alındığında en başarılı boya olarak Alpina Silan'ı seçerken son 13 yılda 25 milyon haneye uygulandığını belirttiler.

Filli Boya Bölge Sorumlusu Nafiz Bilici, böyle bir ortamda bulunmaktan ötürü son derece memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Filli Boya'nın ustaları ve bayileriyle sektörde kuralları yazan bir konumda olduğunu söyledi.

Bilici, Oltu'daki bayilerinden Foto Recep İnşaat ve Vural İnşaat yetkililerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken Filli Boya Bölge Bayii Er-Fil İnş. Ltd. Şti. Satış Sorumlusu Hasan Aydın ise boya ustalarının her daim yanlarında olduklarını ve kendilerine bir telefon kadar yakın olduklarına değindi.

Bu arada Filli Boya Bayisi Foto Recep İnşaat adına söz alan İbrahim Erdem ise özellikle colorexpres yani kişiye özel renk seçeneği ile istenilen renkteki boyayı, en fazla 3 dakika içerisinde müşteriye sunabildiklerini belirterek "Hayattan rengi alın geri neyi kalır ki" dedi. Boya ustaları boya konusunda kafalarındaki soru işaretlerine de cevap alarak toplantıdan ayrıldılar. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltulu Boyacılar Filli Boya Kahvaltısında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement