Ölüm Kavşağında Can Pazarı - Son Dakika
Yerel

Ölüm Kavşağında Can Pazarı

Ölüm Kavşağında Can Pazarı

Bursa'da çok sayıda yaralamalı ve ölümlü kazanın yaşandığı Karacabey ilçesindeki Soğan Pazarı kavşağında kazalar bitmek bilmiyor.

16.07.2014 11:40

Bursa'da çok sayıda yaralamalı ve ölümlü kazanın yaşandığı Karacabey ilçesindeki Soğan Pazarı kavşağında kazalar bitmek bilmiyor. Son olarak anne ve kızının hayatını kaybetmesi sonrası trafik ışıkları takılan Soğan Pazarı kavşağında meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Kaza, Bursa'nın Karacabey ilçesi Soğanlı Paraz kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. idaresindeki 16 HBS 90 plakalı kamyonet, Soğan Pazarından çıkmakta olan Erdinç Ç. idaresindeki 16 HE 559 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası Erdinç Ç. başına aldığı darbeyle yaralanırken, araçta bulunan Karacabey Ticaret Borsası eski Başkanlarından Nezir Temel ise kazayı yara almadan atlattı.

Kaza sonrası vatandaşlar, olay yerine geç geldiğini iddia ettikleri sağlık ekiplerine tepki gösterirken, Soğan Pazarı kavşağı yanına yapımı devam eden hastanenin tamamlanmasıyla bu trafik ışıklarının yetersiz kalacağını ve daha fazla kazanın yaşanabileceğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ölüm Kavşağında Can Pazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement