Omurilik Felçlileri Derneğinden Karayolları'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Omurilik Felçlileri Derneğinden Karayolları'na Teşekkür Plaketi

Omurilik Felçlileri Derneğinden Karayolları\'na Teşekkür Plaketi

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesinin girişimleri sonucu Giresun’un Görele İlçesine engelliler için Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan iki adet engelli üst geçidi için teşekkür plaketi verildi.

13.02.2016 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesinin girişimleri sonucu Giresun'un Görele İlçesine engelliler için Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan iki adet engelli üst geçidi için teşekkür plaketi verildi.

Engellilerin sosyal hayat ile bağlarını güçlendirmeye çalıştıklarını söyleyen Karayolları 10. Bölge Müdür Yardımcısı Turgay Çolak, engelliler için Karayolları olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Çolak, "Görele ilçesinde bulunan Omurilik Felçlileri Derneğinin talebi üzerine ilçeye bağlı Kumyalı ve Soğuksu Mahallesi'nden geçen Karadeniz Sahil Yoluna iki adet engelli üst geçidi yaparak engelli insanların bir sorununu daha çözdüğümüze inanıyorum" dedi.

Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde yapılan plaket töreninde konuşan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şube Başkanı Asiye Divli ise, "Engellilerin yararına yapılan üst geçit için emeği geçen başta Trabzon Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü'ne, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan'a Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'e emeği geçen herkese artık engellilerin denizle buluşmasına yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şube Başkanı Asiye Divli, Karayolları 10. Bölge Müdür Yardımcısı Turgay Çolak'a teşekkür plaketi takdim etti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omurilik Felçlileri Derneğinden Karayolları'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement