Önce Dinlediler Sonra Fidan Diktiler - Son Dakika
Yerel

Önce Dinlediler Sonra Fidan Diktiler

Önce Dinlediler Sonra Fidan Diktiler

Antalya’nın Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü, "Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında Yaşar-Sadi Tekin İlkokulu’nda ana sınıfı öğrencilerine ormanın faydaları ve orman yangınları ile ilgili sunum yaptı.

24.03.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü, "Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında Yaşar-Sadi Tekin İlkokulu'nda ana sınıfı öğrencilerine ormanın faydaları ve orman yangınları ile ilgili sunum yaptı. Sunumun ardından öğrenciler fidan dikimi gerçekleştirdi.

Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından "Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında Yaşar-Sadi Tekin İlkokulu'nda ana sınıfı öğrencilerine ormanlarla ilgili sunum yapıldı. Orman İşletme Müdürlüğünde görevli Fatih Aşçı, minik öğrencilere birer şapka dağıtarak ormanın faydalarını ve orman yangınlarının nedenlerini anlattı. Miniklere orman sevgisi ve ağaçlandırmanın önemini anlatan Aşçı'nun sunumunun ardından Yaşar Sadi Tekin anaokulu öğrencileri, okul bahçesine birer fidan dikti. Fidan dikimine Orman İşletme Müdürü Hülya Güney, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Okutucu, Okul Müdürü İsmail Toprak da katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Önce Dinlediler Sonra Fidan Diktiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement