Önce Minibüse Sonra Duvara Çarptı - Son Dakika
Güncel

Önce Minibüse Sonra Duvara Çarptı

Önce Minibüse Sonra Duvara Çarptı

Bartın’da meydana gelen trafik kazasında, tali yola dönmek isteyen bir minibüse çarpan otomobil daha sonra yolun kenarındaki duvara çarparak durabildi.

27.09.2014 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da meydana gelen trafik kazasında, tali yola dönmek isteyen bir minibüse çarpan otomobil daha sonra yolun kenarındaki duvara çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, gece yarısı Bartın'ın Kozcağız beldesi Altınay Caddesi'nde meydana geldi. Aynı istikamette giden Mustafa S. idaresindeki 74 DB 017 plakalı otomobil, sola dönmek isteyen Olcay E. idaresindeki 78 SS 827 plakalı minibüse, ardından da yolun kenarında bulunan duvara çarparak durabildi. Şiddetli çarpmanın etkisiyle yıkılan duvarın önünde park halindeki bulunan 67 DT 661 plakalı otomobilde maddi hasar meydana geldi. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa S., yanında bulunan Erkan S. ve minibüs şoförü Olcay E. yaralandı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin hava yastıklarının açıldığı görüldü. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza yapan araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazadan sonra alkollü olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü şoför değiştirmeye çalışırken, jandarmanın olay yerine çağırdığı olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede gerçek ortaya çıktı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Önce Minibüse Sonra Duvara Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement