Oneplus One'ın En Detaylı Fotoğrafı Sızdı - Son Dakika
Teknoloji

Oneplus One'ın En Detaylı Fotoğrafı Sızdı

Oneplus One\'ın En Detaylı Fotoğrafı Sızdı

Son zamanların merakla beklenen akıllı telefonlarından biri haline gelen OnePlus One'ın basın fotoğrafı da ortaya çıktı.

20.04.2014 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Çin merkezli teknoloji şirketi Oppo'dan ayrılanlar tarafından kurulan OnePlus firması, 23 Nisan'da tüketicilerin beğenisine sunacağı yeni amiral gemisi ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde söz konusu cihazın bileşenleri ortaya çıkmıştı. Bu zamana kadar üst seviye donanımlar barındırmasına rağmen uygun fiyat etiketine sahip olan telefon hakkında birçok sızıntı ve söylenti olmuştu. Ancak, cihazın net bir fotoğrafı ortaya çıkmamıştı. Bu sefer ise OnePlus One'ın detaylı basın fotoğrafı geldi.


Uzun zamandır söylenti ve sızıntı olarak gündemi meşgul eden OnePlus One'ın basın fotoğrafı sızdı. Söz konusu fotoğraflara baktığımızda ise cihazın, Oppo Find 7 tasarımına benzediğini görülüyor. Ayrıca, tasarımın daha önceden sızan ambalaj görseli ile eşdeğer olduğunu da belirtelim. OnePlus One'ın üst ön tarafında hoparlör ve hemen yanında ön kamera yer aldığı görülüyor.


OnePlus One'ın fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi almak için buraya tıklayın.





Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Oneplus One'ın En Detaylı Fotoğrafı Sızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement