Kuzey Irak'ta ABD Askerleri Peşmergelerle Görüntülendi - Son Dakika
Dünya

Kuzey Irak'ta ABD Askerleri Peşmergelerle Görüntülendi

Kuzey Irak'ta, Peşmerge'nin IŞİD'e karşı başlattığı yeni saldırının cephe hattında ABD öncülüğündeki koalisyona bağlı askerler görüldü.

29.05.2016 19:49  Güncelleme: 20:57

Ntv.com.tr'nin Reuters'a dayandırdığı haberinde, Musul yakınlarındaki Hassan Şami köyü dışında zırhlı araçlara yükleme yapan ve fotoğraflarının çekilmemesini isteyen askerlerin Amerikalı olduklarını duyurdu. Ancak bu bilgi resmi olarak doğrulanamadı.

Geçtiğimiz günlerde YPG armalı üniformalarla görüntülenen ABD askerleri büyük tepki toplamıştı. Fotoğrafların yayınlanmasının ardından IŞİD karşıtı koalisyonun sözcüsü Steve Warren olayı 'uygunsuz' olarak nitelemişti.

Kuzey Irak\'ta ABD Askerleri Peşmergelerle Görüntülendi
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Kuzey Irak'ta ABD Askerleri Peşmergelerle Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Atıf: Allahın izniyle Reis hepinize haddini bildirecek zerduş gavurlar. Asrın lideri büyük usta Başkanımız ve 2023 hedefimiz. Büyük Osmanlı küllerinden doğuyor. Köpekler, hepiniz hizmetçimiz olacaksınız eskiden olduğu gibi. 4 26 Yanıtla
  • Sonn: Gunaydinnnlarrrr 18 0 Yanıtla
  • Eyyubi: Allah in verdigi haklari kendi topraklarinda yasamak isteyen bir halki nede kolay hain ilan ediyorsunuz. yuzyildir sözde 4 islam ulkesi katlettiginiz bu halk. size bir daha güvenirmi 12 4 Yanıtla

Advertisement