Optimum'da Eski Ramazanlar Hayat Buluyor - Son Dakika
Yerel

Optimum'da Eski Ramazanlar Hayat Buluyor

Optimum\'da Eski Ramazanlar Hayat Buluyor

Adana Optimum Outlet Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikler ile ziyaretçilerine eski Ramazanların ruhunu yaşatıyor.

12.07.2015 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Optimum Outlet Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikler ile ziyaretçilerine eski Ramazanların ruhunu yaşatıyor.

Ramazan ayına özel etkinliklerin düzenlendiği Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde eski Ramazanların ruhu yeniden hayat buluyor. Ziyaretçilerine eski Ramazanların keyfini yaşatmayı amaçlayan Optimum'da sergilenen orta oyunu "Kanlı Nigar" izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Yemek katı terasında sahnelenen orta oyunu, ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkardı. "Kanlı Nigar" adlı oyuna yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler, Kanlı Nigar, kızı Letafet, kalfası Şetaret, Fidan Bey, Külhan Bey ve Pişekar arasında geçen konuşmaları kahkahalarla izlediler.

Sevdikleriyle birlikte iftarlarını açtıktan sonra etkinliklere katılan ziyaretçiler, Ramazan eğlencesinin tadını doyasıya çıkardılar. Sabancı Merkez Camisi, Merkez Park ve Seyhan Nehri'nin manzarası eşliğinde orta oyununu izleyen ziyaretçiler, Optimum'da eski Ramazan eğlencelerinin unutulmaz neşesini yaşadılar.

Ramazan'ın dolu dolu yaşandığı Optimum'da, her Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri Kazancılar Müzik Grubu ve Fasıl Ekibi, ziyaretçilere keyifli bir müzik ziyareti çekiyor. Canlı heykellerden kantoculara, Aşuk ile Maşuk'tan Hacivat ve Karagöz'e, geleneksel tüm değerlerin bir araya toplandığı Ramazan etkinlikleri, Optimum'un buram buram tarih kokan Ramazan Sokağı'nda devam ediyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum'da Eski Ramazanlar Hayat Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement