Ordu'da Basketbol Kursu Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Ordu'da Basketbol Kursu Sürüyor

Ordu\'da Basketbol Kursu Sürüyor

Ordu’da Yaz Spor Okulları Basketbol Kursu 170 öğrencinin katılımıyla Atatürk Spor Salonu’nda yapılan çalışmalarla devam ediyor.

22.07.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da Yaz Spor Okulları Basketbol Kursu 170 öğrencinin katılımıyla Atatürk Spor Salonu'nda yapılan çalışmalarla devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren basketbol antrenörü Mustafa Şentürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulları faaliyetleri kapsamında 170 öğrencinin katılımıyla pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 09.00-13.00 saatleri arasında çalışma yaptıklarını belirtti. Şentürk, "Amacımız yaz tatilinde çocuklarımızı bilgisayar ve televizyon başından uzak tutup spora teşvik ederek salonlarımıza getirmeye çalışmak ve mental olarak da yeni eğitim öğretim yılına hazırlamaktır. Çalışmalarımız sadece yaz boyu devam etmiyor yaz spor okulları bittikten sonra bu çocuklarımızı kendi gençlik spor kulübümüze ve diğer kulüplerimize yönlendirerek kış aylarını da spor yaparak aktif bir şekilde geçirmelerini sağlıyoruz. Yaz tatilini spor yaparak geçirmek isteyen 06 ile 18 yaş arası çocuklarımızı kurslarımıza katılmaya davet ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu'da Basketbol Kursu Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement