Ordu'da Refüjler Otomatik Sulanacak - Son Dakika
Yerel

Ordu'da Refüjler Otomatik Sulanacak

Ordu\'da Refüjler Otomatik Sulanacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geçmiş dönem belediyesinde tartışma konusu olan ‘refüjlerin sulama’ işini otomatiğe bağlıyor.

14.05.2014 15:50

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geçmiş dönem belediyesinde tartışma konusu olan 'refüjlerin sulama' işini otomatiğe bağlıyor. Hazırlanan proje ile birlikte devlet karayolu üzerinde bulunan refüjlerde otomatik sulama sistemi kuruluyor.

Bahar aylarının başlaması ile birlikte il genelinde çevre düzenlemelerine ve fidan dikimi, çimlendirme ve ağaçlandırma gibi peyzaj çalışmalarına hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, ortaya çıkan görünüm ile Orduluların takdirini alıyor. Başkan Enver Yılmaz'ın talimatı ile geçmişte tankerlerle gerçekleştirilen sulama çalışmaları için ana arterlere otomatik sulama projesi hazırlanırken, Altınordu ilçe sınırları içerisindeki bazı bölgelerde de lokal olarak sulama sistemi döşenmeye başlandı.

"ÇEVRE DÜZENLEMESİNE FARK KATACAĞIZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz konu hakkında yaptığı açıklamada, artık sulama sistemlerinin oluşturularak daha sağlıklı bir yapı ortaya koyulacağını söyledi. Projenin ilk etapta Turnasuyu-Kumbaşı, Turgut Özal Bulvarı-Eskipazar-Çambaşı kavşağı arasında uygulanacağını da belirten Başkan Enver Yılmaz, "Büyükşehir'in yapılanma sürecinin ardından yatırım çalışmalarımıza başladık. Artık Ordu'nun her bölgesinde, Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini ve hizmetlerini vatandaşlarımız görmeye başlayacak. Doğal güzellikleriyle Karadeniz'in incisi olan Ordu, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de farklılığına fark katmaya devam edecek" dedi.

Yeni projeyi kısa bir süre içerisinde hayata geçirecek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yağmurlama tekniğini zaman içerisinde daha geniş bir sahaya yaygınlaştıracak. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu'da Refüjler Otomatik Sulanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement