Ordu'da Sevgililer Günü İçin Özel Program - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Sevgililer Günü İçin Özel Program

Ordu Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir program hazırlıyor.

07.02.2014 16:16  Güncelleme: 16:25

Ordu Belediyesi, "14 Şubat Sevgililer Günü" için özel bir program hazırlıyor.

Düzenlenecek olan programda, Ordu merkez de bulunan 23 mahalle ile Ordu'ya bağlı 18 ilçeden 50 ile 70 yaş arasında toplam 41 evli çift Ordu Belediyesinin misafiri olacak. 82 kişiden oluşacak olan davetli çiftler, Ordu Belediyesinin kendileri için hazırladığı program doğrultusunda farklı bir Sevgililer Günü'nü, anılarının bir köşesine kaydedecekler.

Sanatçı Orhan Alkaya'nın da şiir ve sohbetiyle katılacağı etkinliklerde, Teleferikle Boztepe gezisi ve öğle yemeği, Adapark'ta "Sevgi Çerçevesi" açılışı ve fotoğraf çekimi, Bülbül Deresi, Kıyı Projesi ve Sit alanlarını kapsayan kent turu ve akşam yemeği yer alacak.

Hazırlanan programın hafızalardan silinmeyeceğini belirten Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, "Her yıl 14 Şubat'da Sevgililer Günü'ne özel birçok programı hayata geçirdik. Bu yıl da çok önemli bir hazırlık yapıyoruz. Değerli sanatçı Orhan Alkaya'yı da bu programa davet ettik. O'nun da katılımı ile Ordu'nun her köşesinden toplam 41 çift'i Ordu Belediyesinin misafiri olarak kentimizde ağırlayacağız. İnanıyorum ki misafirlerimize unutulmayacak bir Sevgililer Günü yaşatacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ordu'da Sevgililer Günü İçin Özel Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement