Ordu Gazeteciler Derneği Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Yerel

Ordu Gazeteciler Derneği Seçimlerine Doğru

Ordu Gazeteciler Derneği Başkan Adayı Şafak Deliçakar, "Seçildiğim takdirde Ordu'daki bütün basın kurumları ile birlikte hareket ederek, senden benden, bizden sizden ayrımı asla yapmayacağız" diye belirtti.

19.10.2014 18:05

Ordu Gazeteciler Derneği Başkan Adayı Şafak Deliçakar, "Seçildiğim takdirde Ordu'daki bütün basın kurumları ile birlikte hareket ederek, senden benden, bizden sizden ayrımı asla yapmayacağız" diye belirtti.

Deliçakar, yaptığı yazılı açıklamada, Ordu Gazeteciler Derneği seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirterek, Ordu basını için 12 önemli projesi bulunduğu ve bunları seçim gününe kadar peyder pey açıklayacağını belirtti.

Açıklamasında, Ordu Gazeteciler Derneği'nin Ordu'nun en eski kurumlarından birisi olduğunu ifade eden Deliçakar, şu ifadelere yer verdi:

"Bununla birlikte Ordu Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği de uzun zamandır Ordu basınına hizmet vermektedir. Yine bunlara 19 Eylül Gazeteciler Derneği ve Ordu İnternet Medya Dernekleri de eklenerek basınımıza hizmet etmektedir. Her geçen gün yelpazemiz genişliyor. Bu Ordu basınının gün geçtikçe geliştiğini ve büyüdüğünü gösteriyor. İşte bu noktada il protokol temsilinde yer alan OGD'yi bu kurumlarla kucaklaştırmayı, Ordu'ya hizmet konusunda birlikte hareket etmeyi, bu kurumların etkinlik, faaliyet vs. her türlü çalışma programlarına destek vereceğimiz gibi yanlarında da yer alacağımızdan asla kimsenin şüphesi olmasın."

"Ayırım olmayacak" -

Göreve gelmeleri durumunda kimseyi ayırmayacaklarını da vurgulayan Deliçakar, şöyle devam etti:

"Artık Ordu basınında sizden bizden, benden ondan dönemi bitecek. Hepimiz farklı dernek, farklı cemiyetlere kayıtlı olabiliriz. Ancak biz hep aynı tavanın balı olduğumuzu asla unutmayacağız. Bizim maksadımız ve niyetimiz zaten belli. Bizleri tanıyan zaten yeterince tanıyor. Biz ne para, ne koltuk peşindeyiz. Ben seçildiğim takdirde şahsım ve yönetimimin tek hedefi Ordu'ya hizmet olacaktır. Bunun taahhüdünü şimdiden Ordu basınına veriyorum. Tek dileğim kazanan tarafın Ordu Gazeteciler Derneği'nin olmasıdır." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Gazeteciler Derneği Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement