Ordu İli Okuma ve Anlama Hızı Haritası" - Son Dakika
Yerel

Ordu İli Okuma ve Anlama Hızı Haritası"

Fatsa'da, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Benchmarking Projesi kapsamında yapılan "Ordu İli Okuma ve Anlama Hızı Haritası" ile ilgili öğretmenlere sunum yapıldı.

16.01.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa'da, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Benchmarking Projesi kapsamında yapılan "Ordu İli Okuma ve Anlama Hızı Haritası" ile ilgili öğretmenlere sunum yapıldı.

Fatsa Kültür Sarayı'nda düzenlenen programda, projesinin sunumunu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım Koçak yaptı.

Birinci önceliğinin eğitim olduğunu vurgulayan Koçak, "Şimdi bu proje nereden çıktı sorusuyla, buradan başlamak gerekiyor. Benim birinci önceliğim eğitimdir demiştim. Bu kapsamda tabi ki uygulamaya konulan bir felsefemiz var. O da Benchmarking felsefesidir. Bu felsefeye uygun çalışmalar yürütülmekte. Yine bu felsefeye uygun olan arkadaşlarla, geçtiğimiz yılın Kasım ayının başlarında Ordu ilimizde çeşitli branşlarda arkadaşlara yönelik bir eğitim faaliyeti yürütüldü. İlçelerimizden bazı arkadaşlarımız da bu faaliyete katıldı. Bu eğitim iki gün sürdü. Buradaki eğitimi Gazi Üniversitesi'nden gelen bir profesör doktor hocamız verdi. Eğitimin 2. günün sonunda gelen misafirlerle genel bir değerlendirme yapıldı" ifadelerini kullandı.

Programa Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve çok sayıda okul müdürü ve öğretmen katıldı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu İli Okuma ve Anlama Hızı Haritası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement