Karaoluk Mahalle Muhtarından Ordu Valisi'ne Anlamlı Plaket - Son Dakika
Yerel

Karaoluk Mahalle Muhtarından Ordu Valisi'ne Anlamlı Plaket

Karaoluk Mahalle Muhtarından Ordu Valisi\'ne Anlamlı Plaket

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Karaoluk mahallesi muhtarı Hüseyin Arslan, Vali Balkanlıoğlu'na mahallesinin tanıtımına verdiği katkıdan dolayı plaket takdim etti.

02.09.2014 16:15  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Karaoluk Mahallesi Muhtarı Hüseyin Arslan, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na Karaoluk Mahallesi'nin tanıtımına verdiği katkı ve destekten dolayı bir plaket takdim etti.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu ilçe merkezine 27 kilometre uzaklıkta bulunan ve 21 Ağustos 2014 tarihinde ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Karaoluk Mahallesi'nde, incelemelerde bulunmuş, özellikle 9 metre derinliğindeki göleti ve 6 metre yüksekliğindeki şelalesiyle dikkat çeken Çiseli Şelalesi'nin tanıtımına katkı sağlamıştı.

"ORDU TURİZMDE CAZİBE NOKTASI"

Karaoluk Mahallesi ile ilgili yapılan tanıtım ve çalışmaların, Türkiye genelinde mahalleyi ilgi odağı haline getirdiğini söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu turizmi açısından cazibe noktalarımızdan birisi olan Karaoluk Çiseli Şelalesi, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi ve yaptığımız tanıtım çalışmaları sonucu büyük oranda hareketlilik yaşanmakta. Buraya gelen insanlar doyumsuz bir doğa güzelliğinin içinde, keyifli bir zaman geçiriyor. Bizler, buraları keşfetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzellikleri herkesin görmesini istiyoruz" dedi.

Vali Balkanlıoğlu, "Karaoluk Mahallemizde bulunan boş evleri de pansiyon olarak değerlendirmek istiyoruz. Ayrıca, Karaoluk Mahallesi'nde yaygın olarak üretilen Mavi Ladin konusunda da çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

Karaoluk Mahallesi Muhtarı Hüseyin Arslan, "Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu'nun ilimizde çok kısa bir süre önce göreve başlamasına rağmen Karaoluk Mahallemizi 2 kez ziyaret ederek, bizlere vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yakın ilgi ve alakası bizi son derece memnun etmiştir. Bu plaketi tüm Karaoluk Mahallesi halkı adına kendisine takdim etmekten onur duyuyoruz" diyerek, Karaoluk Mahalle sakinleri adına duygularını dile getirdi ve plaketi Vali İrfan Balkanlıoğlu'na takdim etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaoluk Mahalle Muhtarından Ordu Valisi'ne Anlamlı Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement