Ordu Yolda Yürürken Yere Düştü Yüzüne Demir Saplandı - Son Dakika
Güncel

Ordu Yolda Yürürken Yere Düştü Yüzüne Demir Saplandı

Ordu Yolda Yürürken Yere Düştü Yüzüne Demir Saplandı

Yolda yürürken yere düştü yüzüne demir saplandı Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde yolda yürürken rahatsızlanarak yere düşen Şerif Hekim (57) yüzüne, belediye işçilerinin geçici olarak kaldırıma çaktığı ucu açık inşaat demiri saplandı.

27.07.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolda yürürken yere düştü yüzüne demir saplandı

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde yolda yürürken rahatsızlanarak yere düşen Şerif Hekim (57) yüzüne, belediye işçilerinin geçici olarak kaldırıma çaktığı ucu açık inşaat demiri saplandı. Acılar içinde dakikalarca bekleyen Hekim, vatandaşların ve sağlık ekiplerinin çabasıyla bulunduğu yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay bugün Altınordu İlçesi'ne bağlı Düz Mahalle'de meydana geldi. İddiaya göre Altınordu Belediyesi işçileri yolda bozulan parke taşlarını onarmak için mahallede çalışma yürütürken ip bağlamak için geçici olarak kaldırıma ucu açık kısa inşaat demiri çaktı. Şerif Hekim güvenlik için güvenlik şeridi bulunmayan çalışmanın yapıldığı yolda yürüdüğü esnada havanın sıcak olmasından dolayı rahatsızlanarak yere düştü. Düşmenin yere çakılı ucu açık Demir Hekim'in çenesinden yüzüne doğru saplandı. Acı içinde bu şekilde mahsur kalan Şerif Hekim'in çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Vatandaşlar tarafından tutularak hareket ettirilmeyen Hekim olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin çalışmasıyla demirden kurtarıldı. Şerif Hekim daha sonra ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavialtına alındı.

Olayın hemen ardından çalışmalarını sürdüren işçilere önlem alınmadığı için çevre toplanan vatandaşlar tepki gösterdi. Bunun üzerine işçiler ğüvenlik şeridi çekerek çalışmalarını sürdürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu Yolda Yürürken Yere Düştü Yüzüne Demir Saplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement