Orduspor'da 1461 Trabzonspor Mesaisi - Son Dakika
Spor

Orduspor'da 1461 Trabzonspor Mesaisi

Orduspor\'da 1461 Trabzonspor Mesaisi

PTT 1. Lig'de 62 puanla 3. sırada yer alan ve zirve yarışını sürdüren Orduspor, geride kalan 6 maçını en az hata ile oynamak istiyor.

31.03.2014 19:22  Güncelleme: 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de 62 puanla 3. sırada yer alan ve zirve yarışını sürdüren Orduspor, geride kalan 6 maçını en az hata ile oynamak istiyor.

Ligin 33. haftasında çarşamba günü sahasında 1461 Trabzon'u konuk edecek mor beyazlılar, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde hazırlıklara başladı.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde idmana çıkan oyuncuların neşeli oldukları gözlendi. Teknik toplantının ardından başlayan antrenmanda koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışması yapıldı.

Kaleciler Alişan Şeker, Ferhat Odabaşı ve Kaan Kars antrenörleri Mustafa Döngez eşliğinde çalıştı. Forvet oyuncusu Hüseyin Kuday takımdan ayrı çalışırken, tedavisi devam eden orta saha oyuncusu Bilal Türkgüler ise idmana katılmadı.

Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, hem kendilerinin hem de rakipleri 1461 Trabzon'un bulunduğu konumun ortada olduğunu söyledi.

Kendilerini zor bir maçın beklediğini ifade eden Sözeri, "Sahamızda artık kaza yapmak istemiyoruz, puan kaybetmek istemiyoruz ama yine zor bir maça çıkacağız. Geçen hafta da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının zorluk derecesi çok yüksekti. Ancak iyi konsantre olduk, iyi oynadık. Aynı mücadeleyi, aynı konsantrasyonu Çarşamba günü seyircimiz önünde sergilemek istiyoruz" dedi.

Oyuncuların sezon başından bu yana bir duruş sergilediğini anlatan Sözeri, şunları belirtti:

"Sezon içerisinde bize yakışmayan maçlarımız oldu ama 30 maç içerisinde bunları tolere ettik diye düşünüyorum. Oyuncularımız, çok zorluklar içerisinde bir insanın neler başarabileceğini gösterdiler. Başarılar hiçbir zaman tesadüf değildir. Başarıların temelinde yatan azim ve kararlılıktır. Oyuncularımız bunu gösterdi, bunun için teşekkür ediyorum ama daha sonlandırmadık, bitirmedik. 6 tane dolu dolu 90 dakikamız var. 6 tane zorlu maçımızı en iyi şekilde bitirip en az hatayı yapan bu ligi göğüsleyecektir. Biz en az hatayı yapan olmak istiyoruz."

Sözeri, sahalarında zorlu 3 maç oynayacaklarını ve bu maçlarda taraftarın takımın yanında olması gerektiğini ifade ederek herhangi bir maça taraftarlarından yoksun çıkmak istemediklerini ve bunun için her maçta küfürsüz güzel tezahüratlarla kendilerine destek olunmasını istedi.

-antrenman

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da 1461 Trabzonspor Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement