Orduspor'da Tek Hedef Galibiyet - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Tek Hedef Galibiyet

Orduspor, hafta sonu sahasında Samsunspor ile yapacağı maçı kazanarak "Süper Lig" hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

09.04.2014 14:38  Güncelleme: 14:45

PTT 1. Lig'de sezonun bitimine 4 hafta kala 64 puanla ikinci sırada yer alan Orduspor, hafta sonu sahasında Samsunspor ile yapacağı maçı kazanarak "Süper Lig" hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Forvet oyuncusu Ziya Alkurt, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Kendileri ile aynı puanda olan ve üçüncü sırada bulunan Balıkesirspor ile hafta sonu zor bir maç yaptıklarını anlatan Alkurt, "Balıkesirspor deplasmanının zor olacağını biliyorduk ama biz şampiyonluğa oynadığımız için 3 puan almaya gittik. Rakibimizdi ve önümüze geçmelerine izin vermedik. Gönül isterdi ki 3 puan alalım ama olmadı" dedi.

Ligde geriye 4 hafta kaldığını anımsatan Alkurt, "Bu 4 haftayı iyi geçirip ondan sonra ligin bizi nereye getireceğine bakacağız. Her maça da final gibi bakıyoruz. Samsunspor karşılaşması zor olacak. Onu da geçip hedefimize yavaş yavaş yaklaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaleci antrenörü Mustafa Döngez ise ligin en az gol yiyen takımı olduklarını belirtti.

Takımda yer alan kalecilerin form durumlarının gayet iyi olduğunu vurgulayan Döngez, şöyle devam etti:

"PTT 1. Lig'in en az gol yiyen takımı olmak bizi mutlu ediyor. Bizim için en önemli faktör ligin sonunu mutlu bir şekilde şampiyonlukla bitirmek. Bu konuda kalecilerimizin katkısı tartışılmaz. Bugün hangi kalecimiz oynarsa oynasın takıma çok rahatlıkla katkı sağlayabilecek bir pozisyonda. İnşallah ligi en güzel yerde, en az gol yiyerek tamamlarız."

Döngez, tüm oyuncuların uyum içerisinde sahada mücadele ettiğini ve takım olma olgusunun iyi yansıtıldığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da Tek Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement