Organ Bağışına Gürsu' dan Destek - Son Dakika
Güncel

Organ Bağışına Gürsu' dan Destek

Organ Bağışına Gürsu\' dan Destek

Gürsu Belediyesi Doğa Sporları Birimi ve Bursa Böbrek Hastaları Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü etkinliğiyle, organ bağışına dikkat çekildi.

09.11.2015 14:51  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organ bağışına herkesin ihtiyacının olabileceğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Organ bağışı ile bir insanın hayatını kurtarmak mümkün. Herkesin bu hassasiyetle bakarak konuya duyarlı olmasını dilerim"dedi.

Bursa Böbrek Hastaları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haluk Akın, organ bağışına olan duyarlılığın ülkemizde yeterli düzeyde olmadığını belirterek, düzenledikleri etkinliklerle konuya duyarlılık kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Organ bağışına duyarlılık kazandırmak ve organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla, Gürsu Belediyesi Dışkaya Sosyal Tesisleri Yamaç Paraşütü Atlayış Pisti' nde gerçekleştirilen etkinlikte, 45 pilot atlayış yaptı. Dernek üyeleri ve katılımcıların da tandem atlayışı yaptığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

"Organ Bağışı Hayat Kurtarır" sloganının yer aldığı afiş Paramotor gösterisi sırasında gökyüzünde dalgalandı. Etkinlikte ayrıca Gürsu Ayyıldız Mehteran Takımı da gösteri sundu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Organ Bağışına Gürsu' dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement