Orhaneli Turizm Yatırımlarına Ara Vermeden Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Orhaneli Turizm Yatırımlarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Orhaneli Turizm Yatırımlarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Dünyanın sekizinci harikası olarak adlandırılan Sadağı Kanyonu'na yaptığı yatırımlarla kamuoyunun ilgisini çekmeyi başaran Orhaneli Belediyesi, truzim yatırımlarına yenileri eklemek için ara vermeden çalışıyor.

23.09.2016 11:12  Güncelleme: 11:15

Yaptıkları yatırımlara Bursa valisi İzzetin Küçük, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Recep Altepe' nin büyük destek verdiğini belirten Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve bereberindeki heyet son olarak Vali İzettin Küçük' ü makamında ziyaret ederek yeni projeleriyle ilgili bilgi payaşımında bulundular.

Tatlıoğlu, Orhaneli' de truzim yatırımlarına çok önem verdiklerini hatırlatarak Sadağı Kanyon' u BEBKA desteğiyle gerçekleştirilen yatırımlar sonucunda dahada güzel hale geldiğini, yeni vizyon projelerle truzim yatırımlarına devam edeceklerini söyledi. Bursa Valisi İzzettin Küçük' ün projeleri çok önem verdiğini dile getiren Tatlıoğlu, yatırımlarda destek sözü aldıklarının altını çizdi. Truzim dahil tüm yatırımlara desteğini esirgemeyen başta Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Başkanı Recep Altepe' ye teşekkür ettiklerini beyan etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orhaneli Turizm Yatırımlarına Ara Vermeden Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement