Orhangazi Belediyesi Amatör Spora Destek Verecek - Son Dakika
Yerel

Orhangazi Belediyesi Amatör Spora Destek Verecek

Orhangazi Belediyesi Amatör Spora Destek Verecek

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazispor tesislerinde düzenlenen toplantıda ilçedeki tüm amatör futbol takımlarının başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

25.06.2014 11:38

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi spor tesislerinde düzenlenen toplantıda ilçedeki tüm amatör futbol takımlarının başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Orhangazispor, Gençlerbirliği, Hürspor, Yeniköy Gençlerbirliği, Çakırlıspor, Componentaspor, Sölöz Gençlerbirliği ve Gedelekgücü takımlarının başkan ve yöneticileri toplantıya katılarak görüş ve düşüncelerini aktardılar.

Toplantıda konuşan Başkan Çağlayan, amatör kulüplerin kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, "Amatör kulüplerimiz bu ilçenin olmazsa olmazlarıdır. Biz de yerel yönetim olarak amatör kulüplerimize elimizden gelen desteği sağlamaya çalışacağız. Bu kulüplerimiz onlarca sporcuyu bünyesinde bulunduran, gençlere spor yapmaları için olanak sağlayan kuruluşlarımızdır. Bu yüzden bizler için de çok önemlidir." dedi.

Çağlayan, ilçede 10'un üzerinde amatör futbol takımı olduğunu hatırlatarak, "Ancak elimizde yaş gruplarında futbolcu envanterimiz bulunmuyor. Öncelikle tüm kulüplerimizde böyle bir çalışma yapıp hangi yaş grubunda kaç sporcumuz var bunları bilmemiz ve tespit etmemiz lazım. Bu konuda bir sonraki toplantıya kadar bir çalışma yapıp önümüzü görmeliyiz." diye konuştu.

Daha sonra kulüp başkanları ve yöneticiler tek tek söz alarak kulüpleri hakkında bilgi aktarıp taleplerini dile getirdiler. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orhangazi Belediyesi Amatör Spora Destek Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement