Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasından Bir İlk - Son Dakika
Yerel

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasından Bir İlk

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasından Bir İlk

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, ilçede yaşayan ya da çalışan genç yeteneklerden oluşan Proje Destek Ekibi kurdu.

21.04.2014 13:39  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, ilçede yaşayan ya da çalışan genç yeteneklerden oluşan 'Proje Destek Ekibi' kurdu. Türkiye'de ilk olan TSO Proje Destek Ekibi çalışmalarına başladı.

Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazili olup ilçe dışında çalışan ya da dışarıdan gelip Orhangazi'de çalışan genç yeteneklerin oluşturduğu 'Proje Destek Ekibi' ile yeni çalışmalara adım atıyor. Proje Destek Ekibi, gönüllülük esasına dayanan, Orhangazi'nin gelişimine katkı sağlamayı kendine felsefe edinmiş, çeşitli alanlarda tecrübeli, vizyonu açık, proje üretebilen, sonuç odaklı kişilerden oluşturuldu. Ayrıca bundan sonra da ekibe katılmak isteyenler davet edildi.

Proje Destek Ekibi, Kadın ve Genç Girişimci Kurulları ve oda çalışanları bir araya gelerek, toplantı yaptı. Hafta sonu yapılan kahvaltılı toplantıda, gönüllüler kendilerini tanıtıp projelerinden bahsetti. Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, 'Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve ilçenin menfaatlerine yönelik yapılan çalışmalara destek veril. TSO'nun hedefleri doğrultusunda yeni fikir ve projeler üretilmesinden son derece memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Ekip, geçtiğimiz günlerde hazırlıklarını tamamladığı ilk çalışması olan 'Mesleki Tanıtım Projesini' anlattı. Üniversite tercihi yapacak olan lise son sınıf öğrencilerine kendi meslekleri hakkında bilgiler verilecek. Altı ekip halinde Endüstri Meslek Lisesi, Çok Programlı Lisesi, Eyüp Topçu Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Kız Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi'nde yapılacak toplantılarla öğrencilere meslek tercihlerine yol gösterilecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasından Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement