Orman: Fernandes İçin Değmez... - Son Dakika
Spor

Orman: Fernandes İçin Değmez...

Orman: Fernandes İçin Değmez...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Portekizli yıldız Fernades ile kesinlikle yeni bir sözleşme imzalanmayacağını açıkladı.

14.04.2014 10:00

Beşiktaş'ın başarılı başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı ekibin gündeminde olan iki Portekizli yıldızdan Manuel Fernandes ile hiçbir şart altında yeni sözleşme imzalamayacaklarını açıkladı.

Orman, yıldız orta saha ile ilgili Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada "Fernandes'le kesinlikle sözleşmesini yenilemeyeceğiz. Ne fiyat olursa olsun yenilemeyeceğiz. Bizim sözleşmesini yenilemeye değer bulduğumuz bir oyuncu değil. Ve ilgilenmiyoruz." dedi.

Hugo Almeida'nın son durumu ile ilgili olarak da konuşan Beşiktaş başkanı "Almeida, Beşiktaş'a uyum sağladı. Bundan sonrası Almeida'nın menajerleri ve ekibimizle olan görüşmelerdir. Dileğimiz bizimle kalması yönünde." diye konuştu.

GÖKHAN TÖRE EVLADIMIZDIR

Takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre ile ilgili olarak da konuşan Orman, "Gökhan Töre bizim evladımızdır. Biz ona yuvamızı açtık. Bizim onun üzerinde hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Gökhan'la ilk etapta anlaşmamız lazım. Biz sonra Rubin Kazan'la görüşürüz." ifadelerini kullandı.

Transfer gündemlerinin karışık olduğunu da sözlerine ekleyen başkan "Transferle ilgili şu anda bize gelen bir rapor yok. Londra'ya gideceğim. Ama Londra'ya Eto'o için gitmeyeceğim. Yeni stadyum yapıyoruz. Yeni stadyum için yarı organik bir çim düşünüyoruz. Onu görmeye gidiyorum." şeklinde konuştu.

Beşiktaş, Karabükspor deplasmanında puan kaybetmesine rağmen ligde yeniden ikinciliğe yükseldi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Orman: Fernandes İçin Değmez... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement