Ormanda Mantar Ararken Kayboldu, 20 Saat Sonra Eve Döndü - Son Dakika
Güncel

Ormanda Mantar Ararken Kayboldu, 20 Saat Sonra Eve Döndü

Ormanda Mantar Ararken Kayboldu, 20 Saat Sonra Eve Döndü

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Aşağısarmaşık Köyü'nde, mantar toplamak için gittiği ormanlık alanda kaybolan 72 yaşındaki Nurettin Doğan, 20 saat sonra yolu bularak topladığı mantarlarla eve döndü.

21.10.2014 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Aşağısarmaşık Köyü'nde, mantar toplamak için gittiği ormanlık alanda kaybolan 72 yaşındaki Nurettin Doğan, 20 saat sonra yolu bularak topladığı mantarlarla eve döndü. Doğan, hastaneye kaldırıldı.

Köyde ağabeyi Abidin Doğan'ın yanında kalan Nurettin Doğan, dün saat 12.30 sıralarında mantar toplamak için ormana gitti. Doğan, akşam olmasına rağmen dönmeyince yakınları ve köylüler onu aramaya çıktı. Jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinden de yardım istendi. Saat 03.00'a kadar yapılan çalışmada bir sonuç alınamayınca arama çalışmalarına sabah yeniden başlanmak üzere son verildi. Nurettin Doğan, saat 08.30 sıralarında ekiplerin köylüler ile kendisini aramaya çıkacağı sırada topladığı mantarlarla köye döndü.

Jandarma ekipleri, üşüyen Doğan'ı Çaycuma Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavi altına alınan Doğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Hastanede müşahade altında tutulan Nurettin Doğan, ormanda mantar ararken havanın kararmasıyla yolunu kaybettiğini, geceyi bir ağacın altında geçirip sabah hava aydınlanınca yolu bularak köye döndüğünü söyledi. Doğan, topladığı mantarları da eve getirdiğini belirtti. Doğan, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürülecek. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ormanda Mantar Ararken Kayboldu, 20 Saat Sonra Eve Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement