Ortak Kullanımlı Halı Sahalar Hizmete Hazır - Son Dakika
Güncel

Ortak Kullanımlı Halı Sahalar Hizmete Hazır

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ortak kullanımlı halı sahaların hizmete sunulduğunu belirtti.

04.08.2015 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emirli ve Kazanlı mahallesinde belediye imkanlarıyla, Kaymakçı, Bıçakçı ve Türkmen mahallesinde ise Spor Toto Genel Müdürlüğü'nün desteği ile yapılan ortak kullanımlı halı sahaların yapımı tamamlandı.

Belediye Meclis üyesi Şakir Gelen ile birlikte yapımı tamamlanan halı sahaları inceleyen Başkan Mahmut Badem, deneme atışları yaptı. Başkan Mahmut Badem; " Ödemiş, yerleşim olarak dağınık bir coğrafyada bulunmaktadır. Merkeze uzak 83 mahallemize eşit şekilde hizmet etmeye ve yaşam standartlarının iyileştirilmesine yönelik projeler uygulamaya çalışıyoruz. Konum olarak birbirine yakın olan mahallelerde ortak kullanımlı halı saha projelerini uygulamaya başladık. İlk olarak belediyemiz imkanlarıyla Emirli ve Kazanlı mahallesine halı saha yapıldı. Daha sonra Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilatı'ndan 5 halı sahanın yapımı için destek aldık. Bu kapsamda Kaymakçı, Türkmen ve Bıçakçı mahallesinde yapılan halı sahalarının yapımı tamamlandı. Günlüce ve Birgi mahallelerinde de önümüzdeki günlerde başlanacak. Spor yapmak isteyen tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Vatandaşların sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla 1500 m² alanda yapılan halı saha ve giyinme kabinlerinin bulunduğu spor kompleksleri, kullanıma hazır bulunmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ortak Kullanımlı Halı Sahalar Hizmete Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement