Ortakent Yahşi Gençlikspor'dan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ortakent Yahşi Gençlikspor'dan Kocadon'a Ziyaret

Ortakent Yahşi Gençlikspor\'dan Kocadon\'a Ziyaret

MUĞLA Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortakent Yahşi Gençlikspor'un yöneticileri ve futbolcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret edip forma hediye etti.

19.11.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortakent Yahşi Gençlik spor'un yöneticileri ve futbolcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret edip forma hediye etti. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kocadon'a teşekkür eden Kulüp Başkanı Erdem Aydın, "Ligde 4'üncü sıradayız. Takımdaki genç oyuncularımız oldukça azimli ve istekli. Gençlerimiz kendilerine 3'üncü Lig 2'nci Grup lideri gururumuz Bodrumspor'u örnek alıyor. Bodrumspor'un başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Bodrumspor'un lider olmasından ve mahalle takımlarının liglerindeki inançlı ve azimli mücadelelerinden gurur duyduklarını ifade eden Kocadon ise, "Erdem başkanımın da dediği gibi mahalle takımlarımızın ekonomik bütçeleri oldukça kısıtlı. Hatta yok denecek kadar az. Bodrum Belediyesi olarak spor etkinliklerine, imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Takım Kaptanı Mustafa Balcıoğlu ziyaret sonunda Kocadon'a adının yazılı olduğu 48 numaralı forma hediye etti.

- Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortakent Yahşi Gençlikspor'dan Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement