Örülen Atkılar Çocuklara Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Örülen Atkılar Çocuklara Ulaştı

Çınarcık Belediyesinin başlattığı "Çocuklarımız için sevgiyle örüyoruz" adlı proje için kadınların ilkokul öğrencileri için ördüğü atkılar yeni yıl hediyesi olarak öğrencilere dağıtıldı.

30.12.2016 15:07

Çınarcık Belediyesinin başlattığı "Çocuklarımız için sevgiyle örüyoruz" adlı proje için kadınların ilkokul öğrencileri için ördüğü atkılar yeni yıl hediyesi olarak öğrencilere dağıtıldı.

Küçük öğrenciler için büyük yürekleri buluşturan projede ev hanımları, esnaflar ve engelli vatandaşların Çınarcık'taki ilkokul öğrencileri için ördükleri atkılar, Belediye Başkanı Avni Kurt ve Eşi Elif Kurt tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Çınarcık ilçesinde yaklaşık 250 ilkokul öğrencisi için hazırlanan atkı, hediye paketlerine konularak, Çınarcık İlkokulu, Firuzan Kınal İlkokulu ve Hüdaverdi Aydın ilkokulundaki öğrencilere dağıtıldı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilkokul öğrencileri için başlattıkları kampanyanın kısa sürede çok yoğun talep gördüğünü söyledi.

Bir aydır devam eden "Çocuklarımız için sevgiyle örüyoruz" projesinde ev hanımlarının, Çınarcık'ta yapmış olduğu atkıların bugün dağıtıldığını belirten Kurt şöyle konuştu:

"Çınarcık'ta okullarımıza dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Son olarak da Çınarcık ilkokulundaki ana sınıfımıza geldik, buradaki öğrencilerimize de atkılarını teslim ettik. İnşallah 2017 yılına da atkılarla, sıcacık mutlu ve huzurlu girerler. Projemiz ciddi anlamda çok önemli bir proje ve çok talep oluşturdu.

Kadınlarımız halen örüyorlar, inşallah devamı da gelecek. Tabi bunun yanı sıra yeni projelere de açığız. Çınarcık Belediyesi olarak, Çınarcık'ta yaşayan vatandaşlarımız olarak bu projeler gerçekten önemlidir. İnşallah mutu, huzurlu bir 2017 yılı dileğiyle herkesin yüzünün gülmesini istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Örülen Atkılar Çocuklara Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement