Osd 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı" - Son Dakika
Ekonomi

Osd 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı"

OSD Başkanlığı'na yeniden Kudret Önen seçildi.

21.03.2014 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomotiv Sanayii Derneği'nin (OSD), yeni yönetiminin belirlendiği 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Kudret Önen yeniden Başkan seçildi.

Bugün gerçekleştirilen genel kurulda OSD'nin yeni yönetimi belirlendi.

Kudret Önen'in, 2014-2015 dönemi için yeniden başkan seçimldiği genel kurulda, OSD'nin 2014-2015 dönemi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

"Ales Bratoz Oyak Renault) - Başkan Vekili, Orhan Özer (Toyota) - Başkan Yardımcısı, Münür Yavuz (MAN Türkiye) - Başkan Yardımcısı, Habip Aşı (Hyundai Assan) Başkan Yardımcısı, İzzet Kalaycı (Hattat Tarım) Muhasip Üye, Üyeler, Yusuf Tuğrul Arıkan ( A.I.O.S.), Haydar Yenigün (Ford Otosan), İsmail Sümer (Honda Türkiye), Murat Selek (Karsan), Süer Sülün (M. Benz Türk), Serdar Görgüç (OTOKAR), Kamil Dinçer Çelik (Temsa Global), Kamil Başaran (Tofaş)."

"OSD Yan Sanayi ve İhracat Başarı Ödülleri"

Etkinlik kapsamında, Genel Kurul Toplantısı sonrası gerçekleştirilen ve 2013 yılı yan sanayide ve ihracatta başarılı olan firmalara verilen "OSD Yan Sanayi ve İhracat Başarı Ödülleri" de sahiplerini buldu.

2013 yılı kalite ve teslimat güvenilirliği, teknoloji geliştirmedeki işbirliği ile uygun fiyat yönünden başarılı olan yan sanayi firmalarına ise "OSD Yan Sanayi Başarı Ödülü" verildi.

Bu ödülü almaya hak kazanan firmalar; Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. ve Tic. AŞ, Hayes Lammerz Jantas Jant Sanayi ve Tic. AŞ ve Martur Sünger ve Koltuk Tes. San. Tic. AŞ oldu.

2013 yılında ihracatta başarılı olan OSD üyesi firmalara ise "İhracat Başarı Ödülü" verildi.

Platin Plakete, Ford Otomotiv, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, Tofaş Türk Otomobil Fabrikası, Toyota Otomotiv, Altın Plakete Hyundai Assan, Mercedes Benz Türk, Altın Madalya'ya Türk Traktör ve Ziraat Makineleri, MAN Türkiye, Temsa Global, Otokar Otomotiv, Gümüş Madalya'ya da Karsan Otomotiv, Anadolu Isuzu ve Honda Türkiye layık görüldü. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Osd 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement