Osmaneli'de Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı

Osmaneli Ziraat Odası ve İlçe Ziraat Bankası işbirliğinde çiftçilere, kredi borçlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

24.10.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli Ziraat Odası ve İlçe Ziraat Bankası işbirliğinde çiftçilere, kredi borçlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda, çiftçilerin olumsuz hava şartlarından dolayı dolu, ayaz, yağış ve sıcaklıktan dolayı verim düşüklüğü ve kalite bozukluğu yaşadığını bildirdi.

Çiftçilerin, kaynaklanan sıkıntılardan dolayı bankalara olan borçlarını ödeyemez hale geldiğini bildiren Ünver, "Tarımsal destek dediğimiz bir uygulamamız var. Vadesi geçip kredisini ödemeyen, ödeme zorluğu olan kişilere yapacağımız uygulamalarla ilgili yönerge yayınlandı. Bu yönergeyle takipte borcu olan üreticilerimizin faizlerinin tamamını siliyoruz. Gelip borçları hakkında ertelenip, ertelenmediğini kontrol etmeliler. Nasıl ödeyebileceğinizi düşünüyorsanız, ona göre bir ödeme planı çıkartmaya çalışalım" dedi.

Ziraat Bankası Marmara Bölgeden Birol Bayındır da sağlık sigortası hakkında bilgi vererek, sağlık sigortasının 18 ila 65 yaş arasına yapıldığını anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement