Osmaneli'de Gazeteciler Onuruna Kahvaltı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de Gazeteciler Onuruna Kahvaltı

Osmaneli\'de Gazeteciler Onuruna Kahvaltı

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde ilçedeki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

10.01.2015 13:03  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde ilçedeki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ve belediye personelinin de katıldığı kahvaltıda bir konuşma yapan Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Gazetecilerin Günü'nü kutlayarak başarılar diledi. Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliğin önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu belirten Kaymakam Çakıcı, basın mensupları kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken toplumun duygularına da tercüman olduğunu ifade etti. Çakıcı, "Objektif, zamanında ve ilkeli habercilik anlayışı yanı sıra, ilçemizdeki kültürel gelişmelerin aktarılmasında emek sarf eden basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, aileleri ile birlikte huzur dolu günler temenni ederim" dedi.

Belediye Başkanı Münür Şahin ise konuşmasında, basın mensuplarını her zaman mesai arkadaşları gibi gördüklerini söyledi. Gazetecilerin zaman kavramı gözetmeksizin günün her saatinde haber yapmak ve kamu hizmeti vermek için çaba gösterdiğini belirten Şahin, "Bu meslek için gösterdiğiniz çaba ve emeği yakından bilen birisiyim. Sizi her zaman mesai arkadaşımız olarak görüyoruz. Hizmetlerimizin kamuoyuna duyurulmasında önemli bir köprü görevi yapıyorsunuz. Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de Gazeteciler Onuruna Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement