Osmaneli'de Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

Osmaneli\'de Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü münasebetiyle şehit polisler için Osmaneli'de Mevlid-i Şerif okutuldu.

08.04.2014 10:14  Güncelleme: 10:15

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü münasebetiyle şehit polisler için Osmaneli'de Mevlid-i Şerif okutuldu.

Fatih Camii'ndeki programa, İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün, Belediye Başkanı Münir Şahin, İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, polis memurları, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı. Osmaneli'deki din görevlileri tarafından okunan mevlidin duasını İlçe Müftüsü Aydın Bostancı yaptı. Duadan önce camide bulunan cemaate hitaben konuşan Aydın, kardeşlik, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İlçe Müftüsü Aydın, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kutlandığını belirterek, "Bu vesileyle tüm emniyet güçlerimizin polis haftasını kutluyorum. Polislerimiz bizim can güvenliğimiz. Onların sayesinde evimizde ve iş yerlerimizde rahatça yaşayabiliyoruz. Bugüne kadar vatan ve millet için şehit olan polislerimize Allah'tan mağfiret, yakınlarına sabır diliyorum, tüm şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum" dedi.

Okunan mevlitten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından vatandaşlara ve davetlilere gül suyu ve lokum ikram edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement