Osmaneli'de Şehitler Parkı ve Mustafa Kara Çocuk Parkı Hizmete Hazır - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de Şehitler Parkı ve Mustafa Kara Çocuk Parkı Hizmete Hazır

Osmaneli\'de Şehitler Parkı ve Mustafa Kara Çocuk Parkı Hizmete Hazır

Osmaneli İlçe Belediyesi tarafından Sakarya nehri kenarında yapılan Şehitler Park ve Mustafa Kara Çocuk Parkı hizmete hazır hale getirildi.

22.06.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli İlçe Belediyesi tarafından Sakarya nehri kenarında yapılan Şehitler Park ve Mustafa Kara Çocuk Parkı hizmete hazır hale getirildi.

Yeşil alan çalışmalarına ve çevre düzenlemesine büyük önem veren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bu çerçevede yapılan, büyük ve çok amaçlı, herkesin kullanabileceği, temiz, bakımlı parkların yapımı bitmek üzere. Açılışı hazır hale gelen çocuk parkında, çocuk oyun grupları, büyüklere spor aletleri, vatandaşların rahat soluk alabileceği dinlenme alanları ile kamelyalar yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, "Çocuklarımız için Şehitler Parkımız içinde yaptığımız Mustafa Kara Oyun Parkı bayram öncesi hizmete giriyor. Yaptığımız ve yapmakta olduğumuz parklar sonrası Osmaneli (Lefke) en büyük değerlerinden biri olan Sakarya nehrini kullanarak sadece ilçemize değil bölgemize değer katacak turizm kenti oluyor" dedi - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de Şehitler Parkı ve Mustafa Kara Çocuk Parkı Hizmete Hazır - Son Dakika


Advertisement