Osmaneli'de "Uygulamalı Girişimcilik" Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de "Uygulamalı Girişimcilik" Kursu Sona Erdi

Osmaneli\'de "Uygulamalı Girişimcilik" Kursu Sona Erdi

Osmaneli Belediyesi, KOSGEB ve İşkur ile birlikte başlattığı ücretsiz "Uygulamalı Girişimcilik" kursu, dördüncü grup mezunlarını verdi.

15.02.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli Belediyesi, KOSGEB ve İşkur ile birlikte başlattığı ücretsiz "Uygulamalı Girişimcilik" kursu, dördüncü grup mezunlarını verdi.

Osmaneli Belediyesi, KOSGEB ve İşkur işbirliği ile dördüncüsü gerçekleştirilen ve 5 Şubat-15 Şubat Osmaneli Halk Eğitim Merkezi'nde başlayan "Uygulamalı Girişimcilik" kursu 15 Şubat günü sona erdi. Sonbulan kursun ardından kursiyerler, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, "Daha önce iş yeri olmamış şartı aranan programla kendi işini kurmak isteyen ev hanımlarına, öğrencilere ve girişimcilere yeni fırsat oluşturan girişimcilik kursu sonunda KOSGEB tarafından verilen belgeler ile kursiyerler kredi için başvuruda bulunabilecekler. Başvuru sonrasında kursiyerlere kendi işlerini kurmak üzere kursiyerlere 30 bin lira geri ödemesiz veya 70 bin lira faizsiz kredi verilecek. Ayrıca kursiyerlerimize bu büyüyen ve gelişen ilçemizde açmak istedikleri her iş yeri için biz de belediye olarak elimizden geldiği kadar destek olacağız. Açmış olduğumuz uygulamalı girişimcilik kursumuza gerek çevre illerden gerek komşu ilçelerden ve Osmaneli'den katılan tüm kursiyerlerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Kursiyerler, kendilerine bu fırsatı veren herkese teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de 'Uygulamalı Girişimcilik' Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement