Osmaneli'deki Öğretmenlere Sakarya Nehri Kenarında Yıl Sonu Yemeği - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'deki Öğretmenlere Sakarya Nehri Kenarında Yıl Sonu Yemeği

Osmaneli\'deki Öğretmenlere Sakarya Nehri Kenarında Yıl Sonu Yemeği

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların kapanmasının ardından bütün yılın yorgunluğunu, stresini atmaları için öğretmenler için Sakarya nehri kenarında bir yemek düzenledi.

17.06.2015 13:15

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların kapanmasının ardından bütün yılın yorgunluğunu, stresini atmaları için öğretmenler için Sakarya nehri kenarında bir yemek düzenledi. Yemekte öğretmenler gönüllerince eğlendiler.

Düzenlenen yemekte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Osmaneli'de görev yapmanın gururunu ve mutluluğunu dile getirdi. Kendilerine her türlü katkıyı sağlayan ilçe yöneticilerine teşekkür eden Ekinci "Kaymakamımız Edip Çakıcı ve Belediye Başkanımız Münür Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizler hiçbir ilçede görülmeyecek kadar katkı ve destek alıyoruz, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Her yıl okullarımızın muntazaman bakım onarım ve boya işlerini, öğretmenlerimize kitap hediyeleri gibi birçok hizmetleri bizleri mutlu ediyor, gurur veriyor. Bugün burada öğretmenlerimizin bütün yıl boyunca okullardaki yorgunluklarını ve streslerini atmaları için, birlik ve beraberliklerini sürdürmeleri için böyle bir etkinlik düzenledik. Düzenlediğimiz bu etkinlikte de bizleri her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayan Kaymakamımız Edip Çakıcı'ya Belediye Başkanımız Münür Şahin'e, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'deki Öğretmenlere Sakarya Nehri Kenarında Yıl Sonu Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement