Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Bilinçli Aile Seminerleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Bilinçli Aile Seminerleri Başladı

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü\'nün Bilinçli Aile Seminerleri Başladı

Osmaneli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, ’Bilinçli Veli, Mutlu Öğrenci, Aydınlık Gelecek Projesi’ kapsamında anaokulu velilerine yönelik başlatılan seminerlerin ilki Osmaneli Belediyesi’nin sosyal hizmetler salonunda verildi.

16.10.2014 10:37

Osmaneli Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, 'Bilinçli Veli, Mutlu Öğrenci, Aydınlık Gelecek Projesi' kapsamında anaokulu velilerine yönelik başlatılan seminerlerin ilki Osmaneli Belediyesi'nin sosyal hizmetler salonunda verildi.

Çocuk yetiştirme, anaokulunun önemi ve ideal ebeveynlik konularındaki seminer, Osmaneli'de görev yapan rehber öğretmenleri Yusuf Gök, Abdullah Dündar, Kezban Ayduman ve Tayfun Şahin'in sunumlarıyla gerçekleştirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Halil Ulaş "2014-2015 Eğitim öğretim yılında hazırlanarak uygulamaya başlanan proje ile yıl boyunca öğrenci ve veliye ulaşılarak öğrencinin akademik ve ahlaki gelişimi için velilere seminerler yapacağız. Seminerler, müdürlüğümüze bağlı okullarda görevli tamamı gönüllü öğretmen ve yöneticiler tarafından yapmaktadır. Projemiz, medya bilinci ve teknolojiden yararlanma, zararlarından korunma, verimli ders çalışma yöntemleri, ortamın hazırlanması, değişen MEB sınav sistemi, eğitim ve kariyer imkanları, ailelerin çocuklarına karşı milli ve manevi sorumlulukları, çocukların gelişimi ve onlarla iletişim konularını kapsıyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Bilinçli Aile Seminerleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement