Osmaneli'nde Bu Sene Yaz Spor Okullarına İlgi Büyük - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'nde Bu Sene Yaz Spor Okullarına İlgi Büyük

Osmaneli\'nde Bu Sene Yaz Spor Okullarına İlgi Büyük

Osmaneli Belediyesi tarafından, 1308 Osmaneli Belediye Spor, Gençlik Spor ve Milli Eğitim işbirliği ile gerçekleştirilen yaz spor okullarına ilgi bu sene büyük oldu.

01.07.2016 15:41

Osmaneli Belediyesi tarafından, 1308 Osmaneli Belediye Spor, Gençlik Spor ve Milli Eğitim işbirliği ile gerçekleştirilen yaz spor okullarına ilgi bu sene büyük oldu.

Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada, bayram tatili nedeniyle bir haftalık ara verilen yaz spor okulları tatil dönüşü kaldığı yerden yine devam edeceği bildirildi. Açıklamada " Futbol, voleybol, basketbol, atletizm, taekwondo, yüzme, güreş, tenis ve halk oyunları gibi branşları içeren spor okullarımızda deneyimli branş hocalarımızla eğitimler devam ediyor. Gençlere ve çocuklara spor yaptırmak, içlerinden yarışmacı özelliğine sahip olanların yeteneklerini tespit etmek ve bu yetenekleri 1308 Osmaneli Belediye Spor'da değerlendirmek. Geçtiğimiz yıl 1308 Osmaneli Belediye Spor, bünyesindeki tüm branşlarda oldukça başarılı bir sezon geçirmişti. Yaz tatilinde tüm öğrencilere spor olanağı sağlayarak birlik ve beraberlik içerisinde ekip ruhuyla hareket eden, paylaşımcı, problem çözücü, sağlam fiziğe ve kondisyona sahip bir nesil yetiştirmek" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, kursları başlayan spor okullarımıza kayıt olmak isteyenlerin Osmaneli Belediyesine müracaat edebilecekleri belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'nde Bu Sene Yaz Spor Okullarına İlgi Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement