Osmaneli'nde Öğrenci Servisi Sürücülerine Eğitim - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'nde Öğrenci Servisi Sürücülerine Eğitim

Osmaneli\'nde Öğrenci Servisi Sürücülerine Eğitim

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Öğrenci taşıma uygulaması" kapsamında görevli araç sürücülerine eğitimi programı düzenledi.

02.02.2015 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Öğrenci taşıma uygulaması" kapsamında görevli araç sürücülerine eğitimi programı düzenledi.

Osmaneli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Salonu'nda verilen eğitime, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Çeşmeci, Minibüsçüler Odası Başkanı Serkan Gür ve emniyet müdürlüğü personeli ile servis sürücüleri katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile Şoförler ve Otomobilciler Odası sunum yaparak programa katkıda bulundu.

Çeşmeci, servis sürücülerinin tecrübeli şoförler olduğunu belirterek, "Şoförler odası olarak gerekli denetimlerimizi yapıyoruz varsa hataları uyarıyoruz. Hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli de kılık kıyafet, araç içerisinde hal ve hareketler, trafik kanunları gibi konularda bilgi verdi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaneli'nde Öğrenci Servisi Sürücülerine Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement