Osmangazi Belediyespor'dan Tranfer Atağı - Son Dakika
Güncel

Osmangazi Belediyespor'dan Tranfer Atağı

Osmangazi Belediyespor\'dan Tranfer Atağı

Sırp Milli takım Oyuncusu Grbic, Osmangazi Belediyespor'da

29.08.2014 15:11  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, geçtiğimiz yıl Kastamonu Araç Belediyespor formasını giyen Sırp orta oyun kurucu Maria Grbic'i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Sırbistan Milli Takımı formasını da giyen oyun kurucu Grbic, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın katıldığı törenle kendisini resmen Osmangazi Belediyesporlu yapan imzayı attı.

Bu sezon Bayanlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, yıldız bir ismi renklerine bağladı. Geçtiğimiz yıl Kastamonu Araç Belediyespor'da başarılı bir performans ortaya koyan 26 yaşında ve 1.80 boyundaki Sırp orta oyun kurucu Maria Grbic, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Sırp Milli takımının formasını da giyen oyuncunun göstereceği performans doğrultusunda opsiyon hakkı kullanılarak sözleşmesi uzatılacak.

Sukaypark'ta tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyespor'un geçtiğimiz sezon Türkiye Bayanlar Hentbol 2'nci Lig A Grubu'nu ve play-off'ları yenilgisiz olarak tamamlayarak Bayanlar Hentbol 1. Ligi'ne yükseldiğini söyledi. Bu yıl ilk kez mücadele edeceği 1. Ligde aynı başarıyı göstermek istediklerini kaydeden Başkan Dündar, "Bayan Hentbol Takımımız geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla tarih yazdı. Bu sezonda hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Bu hedefe ulaşmak içinde takımımıza gerekli takviyeleri yapıyoruz. Bu doğrultuda Sırp oyuncu Maria Grbic'i kulübümüzün renklerine bağladık. Kendisinin takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Sırp oyuncu Maria Grbic de, Osmangazi Belediyespor'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Osmangazi Belediyespor büyük bir kulüp. Böyle büyük bir kulübün oyuncusu olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Kulübün, hedefi olan Süper Lige yükselebilmesi için elimden geleni yapacağım. Takım arkadaşlarıma güveniyorum, maçlarımızı kazanarak yeni bir şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi Belediyespor'dan Tranfer Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement