Osmangazi Personeline Beden Dili Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Osmangazi Personeline Beden Dili Eğitimi

Osmangazi Personeline Beden Dili Eğitimi

Bursa’da, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde genel hizmet eğitimlerini tamamlayan Osmangazi Kültür İşletmeleri (OKİ) personeli, sertifikalarını Başkan Mustafa Dündar’ın elinden aldı.

17.02.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde genel hizmet eğitimlerini tamamlayan Osmangazi Kültür İşletmeleri (OKİ) personeli, sertifikalarını Başkan Mustafa Dündar'ın elinden aldı.

Kurumsal bir yönetim anlayışın kendisine ilke edinen Osmangazi Belediyesi, gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetlerin yanı sıra, personele yönelik hizmet için eğitim programlarına da büyük önem veriyor. Osmangazi Belediyesi kuruluşu olan ve belediye bünyesindeki kültür merkezleri ile sosyal tesislerin işletmesini yürüten OKİ personeli, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kişisel gelişim, iletişim ve beden dili ile servis kursunu kapsayan 192 saatlik eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Sertifika törenine katılarak bir konuşma yapan Başkan Mustafa Dündar, dünyada hata kabul etmeyen sektörlerin başında hizmet sektörünün geldiğini, söz konusu kamu olunca bu hassasiyetin çok daha fazla artığını söyledi. Dündar, "Hizmet sektörü, olumlu ya da olumsuz geri dönüşümü anında olan bir sektör. Bizler de, belediyemize ait sosyal tesis ve kültür merkezlerimizde görev yapan personelimizin daha iyi bir hizmet sunabilmesi için, bu işin Bursa'daki en iyi okulu olan Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile böyle bir işbirliğine giderek bir eğitim programı düzenledik" dedi.

Osmangazi Belediyesi'nin klasik belediye hizmetlerinin yanında eğitim, sağlık, spor, güvenlik ve çevre gibi hayatın her alanında hizmet ürettiğine dikkat çeken Başkan Dündar, "Biz, insanımızın ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üretiyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirirken, en iyisi ve en kalitelisini halkımıza sunmaya özen gösteriyoruz. Kurumsal yönetim anlayışına sahip bir belediye olarak, kar gayesi gütmeden, vatandaşlarımıza daha kaliteli bir hizmet anlayışı ile çalışan OKİ personelimize, en iyi hizmeti sunabilmeleri için bu işin profesyonelleri tarafından verilmiş bir eğitim programı düzenledik. Başta eğitimi veren hocalarımız olmak üzere, eğitim programlarını tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan personelimizi kutluyorum" dedi.

Otelcilik ve turizm Meslek Lisesinde 192 saatlik teorik ve pratik eğitim programına katılarak başarılı olan 31 personel, sertifikalarını Başkan Dündar ve öğretmenlerinin elinden aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazi Personeline Beden Dili Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement