Osmaniye Afet Müdürlüğü Binasına 'Depreme Dayanıksız' Raporu - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Afet Müdürlüğü Binasına 'Depreme Dayanıksız' Raporu

Osmaniye Afet Müdürlüğü Binasına \'Depreme Dayanıksız\' Raporu

Osmaniye Afet Müdürlüğü binasına 'depreme dayanıksız' raporu Osmaniye'de Esenevler Mahallesi Hasan Çenet Caddesi üzerinde bulunan Özel İdare İş Hanı'na 'depreme dayanıksız' raporu verildi.

14.09.2015 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Afet Müdürlüğü binasına 'depreme dayanıksız' raporu

Osmaniye'de Esenevler Mahallesi Hasan Çenet Caddesi üzerinde bulunan Özel İdare İş Hanı'na 'depreme dayanıksız' raporu verildi. Binadaki İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Göç Müdürlüğü, DOĞAKA Hizmet daireleri ve diğer işyerlerine, en kısa sürede tahliye edilmeleri yönünde yazı gönderildi.

Osmaniye İl Özel İdaresi Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden, Genel Sekreter Mehmet Yanık'ın imzasıyla gönderilen yazıda Özel İdare İş Merkezi'nin 2007 yılı öncesi yapılardan olduğu hatırlatılarak 'Osmaniye Korkut ATa Üniversitesi teknik elemanlarınca yapılan incelemeler sonucunda Depreme Dayanıklılık Test ve Raporu ile depreme dayanıksız yapılardan olduğu ve Deprem Bölgelerinde Yapılacak Yapılar Hakkında Yönetmeliğe uygun olmaması nedeniyle, can ve mal güvenliği yönünden sakıncalı olduğu gerekçesiyle' boşaltılması istendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Afet Müdürlüğü Binasına 'Depreme Dayanıksız' Raporu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement