Osmaniye'de Bedirhan Gökçe'ye Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Bedirhan Gökçe'ye Büyük İlgi

Osmaniye\'de Bedirhan Gökçe\'ye Büyük İlgi

Osmaniye Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Bedirhan Gökçe Şiir ve Muhabbet Gecesi' büyük ilgi gördü.

16.07.2014 10:22  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlik alanında düzenlenen programda 1,5 saat sahnede kalan sanatçı Bedirhan Gökçe programıyla Osmaniyelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Alışılmışın dışında bir program yapan Bedirhan Gökçe, sohbeti ile alanı dolduran insanları tebessüm ettirirken, şiirleriyle duygulandırdı, saz ekibinin söylediği türkülerle eğlendirdi.

Herkes gibi kendisinin de Bedirhan Gökçe'yi büyük bir keyif alarak dinlediğini söyleyen Başkan Kadir Kara; "Osmaniye muhteşem bir Ramazan gecesi yaşadı. Şiir ve türkülerle örülü bu program çok güzeldi. Bedirhan Gökçe'ye bu gece için Osmaniye adına kendisine çok teşekkür ederim. Artık kendisi Ramazan Etkinliklerimizin değişmez ismi oldu. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl da kendisi ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşamak isteriz" dedi.

Osmaniye'de gördüğü ilgiden ve atmosferden çok etkilendiğini söyleyen Bedirhan Gökçe; "Bizleri Osmaniye ile buluşturan Sayın Belediye Başkanı Kadir Kara'ya çok teşekkür ederim. Gerçekten son derece düzenli bir sahne ve alanda, muhteşem bir kalabalıkla program yapmanın mutluluğunu yaşadım." dedi.

Programa Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonunda sanatçıyı tebrik eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; Bedirhan Gökçe'ye teşekkür plaketi ile birlikte çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Bedirhan Gökçe'ye Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement