Osmaniye Kadirli'de 15 Bin Kişiye İftar Yemeği Verildi - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Kadirli'de 15 Bin Kişiye İftar Yemeği Verildi

Osmaniye Kadirli\'de 15 Bin Kişiye İftar Yemeği Verildi

Kadirli'de 15 bin kişiye iftar yemeği verildiOSMANİYE'nin Kadirli İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen 'Geleneksel Andırın Caddesi İftarı' etkinliğinde yaklaşık 15 bin kişiye iftar yemeği verildi.

24.06.2016 00:02

Kadirli'de 15 bin kişiye iftar yemeği verildi

OSMANİYE'nin Kadirli İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen 'Geleneksel Andırın Caddesi İftarı' etkinliğinde yaklaşık 15 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Andırın Caddesi'ndeki iftar programına, Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, İlçe Müftüsü Orhan Öncü, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve yaklaşık 15 bin vatandaş katıldı. İlahilerle başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Ramazan ayının manevi hazzını birlikte yaşamaktan mutlu olduğunu söyledi. Ramazan'ın paylaşmak, samimiyet, birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Başkan Tarhan, "Ramazan ayında böyle güzel bir kalabalıkla buluşarak iftar açmak hepimiz için ayrı bir onurdur. Bugün burada Ramazan'ın manevi duygusunu, paylaşmanın ve dayanışmanın birlik ve beraberliğin en güzel örneğini yaşıyoruz. Rabbim tutulan Oruçları ve edilen duaları kabul etsin" dedi.

Kuran-ı Kerim ve yemek duasının okunmasının ardından yaklaşık 15 bin kişi iftar yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Kadirli'de 15 Bin Kişiye İftar Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement